Het begint

Vandaag gaat het beginnen. Na 4 zenuwslopende weken wachten op bericht van de juiste arts in het juiste ziekenhuis hebben we nu de eerste afspraak in het AMC. Daar gaan we horen wat er gaat gebeuren om die kwaadaardige bult in mijn scheenbeen kwijt te raken.

Precies een maand geleden kreeg ik het telefoontje van de chirurg in Harderwijk: “mevrouw, ik heb hier de uitslag van de MRI-scan… en die is helaas niet goed. Het gezwel in uw been is kwaadaardig en ik verwijs u door naar het Antonie van Leeuwenhoekziekenhuis in Amsterdam…” Wat er dan door je heen gaat: schrik, ongeloof, angst, paniek! Niet zomaar een bult dus.

Nu zitten we dan in de trein op weg naar Amsterdam. Maar de zenuwen spelen ons wel parten. Ik heb het verkeerde reisschema onthouden waardoor we de trein een half uur later hebben. Dat hoeft niet heel erg te zijn maar betekent dat we ‘pas’ een kwartier van tevoren op de afspraak zijn.
En Frans is zijn mobiel vergeten! Met daarin zijn OV-kaart en QR-code. Dat was echt even paniek op het station! Gelukkig kon de fiets toch in de stalling en zijn er ook nog gewone treinkaartjes te koop.

We houden van avontuur in het leven en gaan uitdagingen niet uit de weg. Maar dit is een weg die we liever niet zouden bewandelen. Helaas, er zit niks anders op. Laten we er maar een avontuur van overwinning en genezing van maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *